Головна Новини HI-tech ігри Mortal Kombat 11: Нічний Вовк стане іграбельним персонажем
commentss НОВИНИ Всі новини

Mortal Kombat 11: Нічний Вовк стане іграбельним персонажем

Фнанаты сподіваються, що це правда, а не чергова наживка

1 серпня 2019, 22:26 comments2846
Поділіться публікацією:
Mortal Kombat 11: Нічний Вовк стане іграбельним персонажем

Новітня ітерація франшизи Mortal Kombat від NetherRealm виявилася дуже популярною серед шанувальників, і багато хто вважає її однією з найкращих у серії. І хоча Smash Bros. Ultimate, можливо, створили прецедент для випуску кожного персонажа в історії серії, Mortal Kombat 11 невпинно просуває персонажів через DLC, після того, як спочатку дав фанатам кілька здорових дражнилок.

Ед Бун, креативний директор MK-розробника NeatherRealm Studios, вже досить давно випускає дражливі зображення майбутніх персонажів, навіть опублікувавши зображення Синдела всього кілька днів тому. Тепер Бун випустив образ Нічного Вовка, який скоро відправиться в список Mortal Kombat 11. Нічний Вовк з'являвся в багатьох іграх Mortal Kombat, починаючи з Mortal Kombat 3 ще в 1995 році, і багато хто вважає його улюбленим персонажем.

Бун раніше дражнив фанатів зображенням його томагавка, зброї. Шанувальники ще не бачили персонажа в дії, але він виглядає неймовірно детальним, якщо вірити зображенню.

Також є багато DLC-персонажів, тому гравцям, які не обов'язково є фанатами Нічного Вовка, не варто турбуватися. Останнім часом у мережі з'явилися переконливі відомості про появу винищувача Terminator DLC, а також чутки про Эше з Evil Dead або The Joker, що пробиваються в гру. На даний момент про цих персонажів ходять тільки чутки, але, принаймні, NetherRealm, схоже, має намір продовжувати підтримувати їх гру.

Досі немає інформації про те, коли Нічний Вовк стане дійсно іграбельним в грі, але, будемо сподіватися, що це буде не надто довго. У порівнянні з багатьма іншими персонажами в минулих іграх Mortal Kombat жертви Нічного вовка були відносно скромними, але буде цікаво подивитися, що розробники придумали цього разу.

Як повідомляли "Коментарі", передплатників PlayStation Plus очікує сюрприз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!