Головна Новини HI-tech ігри Call of Duty: Modern Warfare буде мати режим на 100 гравців
commentss НОВИНИ Всі новини

Call of Duty: Modern Warfare буде мати режим на 100 гравців

Infinity Ward запустить режим 100 гравців для нової версії Call of Duty

2 серпня 2019, 15:53 comments1286
Поділіться публікацією:
Call of Duty: Modern Warfare буде мати режим на 100 гравців

Infinity Ward запустить більше 100 гравців в режимі наземної війни Call of Duty: Modern Warfare. Режим і карти будуть значно відрізнятися за обсягом порівняно з більш стислими режимами гри для 12 і 20 гравців. Крім того, інші режими будуть складатися з 40 гравців, а також 64.

Що найцікавіше в цьому новому погляді на Ground War, так це той факт, що він пропонує більшу кількість гравців, ніж в Call of Duty: Black Ops 4 в режимі бойової гри Blackout. Той факт, що Call of Duty: Modern Warfare запропонує крос-плей між усіма доступними платформами, мабуть, має на увазі, що з включенням всіх цих нових режимів Infinity Ward намагається завоювати шанувальників всіх типів шутерів, як великих, так і дрібномасштабних. На даний момент Infinity Ward каже, що вони все ще проходять тестування на 100 гравців, так що поки немає жодних матеріалів про наземній війні такого масштабу.

Infinity Ward вперше продемонстрували шанувальникам мультиплеер Call of Duty: Modern Warfare. У той час як гра все ще ґрунтується на системах та механіках, які давні шанувальники пізнали і полюбили, Infinity Ward вносить деякі помітні зміни в загальну пропозицію для декількох гравців. Цього слід очікувати, враховуючи вагу, яку має назву Modern Warfare в серіалі Call of Duty і в шутерах від першої особи в цілому.

Infinity Ward заявила про те, що вони будуть працювати над комп'ютерною версією гри з необмеженою частотою кадрів. Гравцям, які турбуються про конкурентну природу ПК-плеєрів, слід відкинути ці побоювання, оскільки версії PS4 і Xbox One будуть включати в себе допоміжний механізм для більш справедливої конкуренції.

Call of Duty: Modern Warfare буде випущений для ПК, PS4 і Xbox One 25 жовтня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Bungie перенесла реліз Destiny 2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!