Головна Новини HI-tech гаджет Медалі для Олімпіади в Токіо створять з гаджетів
commentss НОВИНИ Всі новини

Медалі для Олімпіади в Токіо створять з гаджетів

Виготовивши медалі з гаджетів, японський уряд расчитвает внести свій внесок у створення екологічно чистого суспільства

2 серпня 2019, 16:25 comments1156
Поділіться публікацією:
Медалі для Олімпіади в Токіо створять з гаджетів

Медалі, які будуть врученны під час наступних літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор в Токіо, які розпочнуться 24 липня 2020 року, будуть повністю виготовлені з перероблених матеріалів. Токійський організаційний комітет Олімпійських та Паралімпійських ігор вирішив створити медалі, щоб побудувати "інноваційне майбутнє для всіх".

Чиновники проекту "Токійська медаль 2020" розповіли, що вони сподіваються, що результати цього процесу допоможуть створити довготривалу спадщину і "внесуть внесок у створення екологічно безпечного і сталого суспільства".

Проект знаходиться в розробці з початку 2017 року, коли Японія оголосила, що буде збирати стару електроніку і повторно використовувати її для виготовлення Олімпійських медалей. З тих пір оргкомітет зібрав понад 47 000 тонн технологічних відходів та понад 5 мільйонів мобільних телефонів.

Комітет прагнув зібрати близько 70 фунтів золота, 7700 фунтів срібла і 4850 фунтів бронзи — всі з різних подарованих електронних гаджетів — для виготовлення приблизно 5000 медалей для Ігор в наступному році. Уряд Японії буде далі переробляти будь-які вихідні матеріали, які використовуються для виготовлення медалей.

Токіо черпав натхнення з зимових Олімпійських ігор 2010 року у Ванкувері, де був реалізований аналогічний метод повторного використання електроніки, таких як телевізори, комп'ютери і клавіатури, для виготовлення медалей. Для цього зусилля металевої компанії з Ванкувера Teck Resources об'єдналися з Канадським монетним двором, щоб створити близько 1000 медалей.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Японії був створений поїзд-куля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!