Головна Новини HI-tech телефони Samsung готова презентувати Galaxy Fold
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung готова презентувати Galaxy Fold

Samsung усунула проблеми в новому смартфоні і готова презентувати його широкій публіці

2 серпня 2019, 18:21 comments1098
Поділіться публікацією:
Samsung готова презентувати Galaxy Fold

Трохи раніше в цьому році Samsung анонсувала свій перший складаний смартфон — Samsung Galaxy Fold. Але на подив громадськості, за кілька днів до того, як телефон повинен був надійти у продаж, його запуск був відкладений. Причиною такого рішення був повальний брак смартфона.

Нещодавно компанія офіційно оголосила про те, що вона усунула всі наявні у пристрої проблеми і смартфон вже готовий до запуску у вересні. За останніми даними, запуск Galaxy Fold може відбутися відразу ж після запуску iPhone 11, тобто приблизно з 18 по 20 вересня. Також, судячи зі слів інсайдерів, Samsung вже запустила масове виробництво гнучких смартфонів разом з іншим пристроєм компанії — Galaxy Note10. Крім того, аналітики південнокорейського ринку припускають, що на внутрішньому ринку Samsung продасть близько 100 000 одиниць Galaxy Fold.

Нагадаємо, що Galaxy Fold повинен був стати першим комерційним гнучким смартфоном. Але в зв'язку з проблемами, які несподівано виникли, Samsung могла позбутися можливості першою випустити подібний пристрій. Судячи з усього, компанія все ж зуміє обігнати Huawei з їх Huawei Mate X.

Як повідомляло видання "Коментарі", медалі для олімпіади в Токіо створять з гаджетів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ferra.ru/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!