Головна Новини HI-tech технології Компанія Маска пустить коріння в Китаї
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Маска пустить коріння в Китаї

Про це Ілон Маск оголосив під час другої Всесвітньої конференції по штучному інтелекту

5 серпня 2019, 16:13
Поділіться публікацією:
Компанія Маска пустить коріння в Китаї

Засновник і генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск відкриє китайський підрозділ свого підприємства The Boring Company, яка спеціалізується на прокладанні тунелів.

"Генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск оголосив у суботу, що він відкриє The Boring Company China — перше розширення інфраструктури його компанії по будівництву тунелів на міжнародний ринок — в кінці серпня", — повідомляється в повідомленні. Таку заяву Маск зробив під час свого перебування в Шанхаї на другій Всесвітній конференції по штучному інтелекту.

Засновник і генеральний директор The Boring Company підтвердив, що компанія приступить до будівництва підводних тунелів, які будуть використовуватися для проекту Hyperloop разом з іншими запланованими проектами в Лос-Анджелесі, Чикаго, Меріленді і Лас-Вегасі.

Маск створив The Boring Company в 2016 році, як дочірну компанію його головного дітища — SpaceX, яка є його особистою аерокосмічною транспортною компанією. У 2018 році The Boring Company стала окремою корпоративною організацією, в якій Маск володіє 90% акцій.

Компанія побудувала 2-мильний випробувальний тунель в штаб-квартирі SpaceX в Хоторні, штат Каліфорнія, і має проекти з будівництва подібних транспортних тунелів в Чикаго і між Балтимором і Вашингтоном, округ Колумбія.

Як повідомляє видання "Коментарі", Маск задумався над створенням электровертолета.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!