Головна Новини HI-tech ігри Riot Games працює над створенням файтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Riot Games працює над створенням файтингу

Riot Games працює над створенням файтинга, який зможе скласти конкуренцію навіть знаменитій Mortal Kombat

5 серпня 2019, 17:58 comments1739
Поділіться публікацією:
Riot Games працює над створенням файтингу

За 13 років Riot Games порадувала геймерів тільки MOBA-грою League of Legends, але скоро портфоліо компанії поповниться файтингом, чим може дещо потіснити Mortal Kombat.

Під час турніру Evolution Championship Series Том Кеннон, співробітник Radiant Entertainment, яку автори LoL купили в 2016, оголосив про новий проект. Том визнав, що не вміє тримати все в таємниці, тому зі спокійною душею повідомляє, що Riot Games cndjh.' файтинг.

Але деяку інтригу розробник все-таки приберіг. Кеннон не повідомив, чи буде гра причетна до всесвіту League of Legends, або ж гравців чекає новий всесвіт, зі своєю історією і персонажами. Том також промовчав про моделі поширення, але варто враховувати, що попередня гра Riot умовно-безкоштовна.

"Ми усвідомили всю серйозність того впливу, який цей жанр може вплинути на гравців, і хочемо донести „експірієнс“ файтинга до більшої кількості людей. Ми докладаємо всі зусилля, щоб створити гру, дійсно гідну файтингової спільноти. Ми вже досягли перших успіхів, але нам ще належить пройти довгий шлях, перш ніж ми будемо готові поділитися іншою інформацією про наш проект", — сказав Тому у коментарі для IGN.

Як повідомляло видання "Коментарі", Rainbow Six Siege злила зображення нових персонажів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!