Головна Новини HI-tech інтернет Facebook відновив сторінку з закликом штурмувати "Зону 51"
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook відновив сторінку з закликом штурмувати "Зону 51"

Сотні тисяч шанувальників конспірологічних теорій висловили готовність атакувати "Зону 51"

7 серпня 2019, 15:50 comments1616
Поділіться публікацією:
Facebook відновив сторінку з закликом штурмувати "Зону 51"

Сторінка Facebook, яка закликає людей штурмувати так звану базу ВПС США "Зона 51", була видалена із соціальної мережі у вихідні дні, але тепер її відновили. Вона була видалена помилково, повідомив прес-секретар Facebook.

Творець сторінки отримав в суботу повідомлення про те, що його захід порушив стандарти співтовариства Facebook. Два мільйони людей заявили, що будуть присутні, але ВПС США попередили людей не наближатися до бази.

"Що сталося з подією? Вона зникла кілька днів тому і тепер повернулася", — написав один з користувачів Facebook на відновленій сторінці Area 51.

"Зона 51" довгий час була в центрі уваги теорій змови, які стверджують, що база приховує інформацію про життя та технології прибульців.

MgwTgPdaP7sPDE6KsC0-GoaHN.jpg

Хоча цьому немає ніяких доказів, теорія має багато прихильників, і це зробило "Зону 51" культовим місцем у популярній культурі на тему інопланетян. Сторінка Facebook була наповнена жартами і мемами про прибульців з моменту її створення.

Але жарти про плани "штурмувати" базу вже викликали холодну реакцію американських військових.

""Зона 51" є відкритим тренувальним майданчиком для ВПС США, і ми не рекомендуємо нікому намагатися потрапити в район, де ми навчаємо американські збройні сили", — заявил прес-секретар ВПС США "Вашингтон пост".

"Зона 51" офіційно відома як Аеропорт Хомей і знаходиться на північ від Лас-Вегаса в штаті Невада. Він закритий для загалу і патрулюється озброєними охоронцями, і польоти в повітряний простір над базою обмежені.

Як повідомляє видання "Коментарі", ракета-носій SpaceX вивела на орбіту ізраїльський супутник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!