Головна Новини HI-tech інтернет Соціальна мережа Facebook працює над створенням нового месенджера
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціальна мережа Facebook працює над створенням нового месенджера

Додаток Threads буде служити для зв'язку з найближчим оточенням

27 серпня 2019, 15:42 comments1916
Поділіться публікацією:
Соціальна мережа Facebook працює над створенням нового месенджера

Facebook розробляє новий додаток для обміну повідомленнями під назвою Threads, який покликаний сприяти постійному і інтимному обміну між користувачами і їхніми найближчими друзями. Threads, який розроблений в якості супутньої програми для Instagram, пропонує користувачам автоматично ділитися з друзями своїм місцем розташування, швидкістю пересування і рівнем заряду батареї. Також буде можливість обмінюватися текстовими, фото — та відео-повідомленнями, використовуючи креативні інструменти Instagram. Додаток, який призначений для публікації у вашому списку "близьких друзів" в Instagram, тепер проходить внутрішнє тестування в Facebook.

На даний момент Instagram утримався від коментарів.

У травні Instagram припинив роботу над Direct, автономним додатком для обміну повідомленнями, який розроблявся з кінця 2017 року. В той час керівники говорили, що бета-тестери були розчаровані необхідністю перемикатися між Instagram і другим додатком, коли вони хочуть відправити повідомлення. Але керівництво компанії як і раніше зацікавлене у створенні нових можливостей обміну повідомленнями. Співробітники Instagram, які працюють з повідомленнями, були переведені в команду Facebook Messenger на початку цього року в рамках більш широкої консолідації між материнською компанією і її цінним придбанням.

Додаток для обміну повідомленнями, створений для спілкування з близьких друзями, може бути більш популярним. Це те, чим сьогодні є Snapchat для значної частини своїх користувачів. Звіти показують, що середній користувач Snapchat проводить більше часу в додатку, ніж середній користувач Instagram. Для Facebook і Instagram, які давно хочуть відтіснити Snapchat від молодих користувачів, Threads може стати ще однією спробою знизити привабливість конкурентів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook заблокував український патріотичний паблік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!