Головна Новини HI-tech інтернет Південнокорейська компанія Samsung представила процесор для мобільних пристроїв Exynos 980
commentss НОВИНИ Всі новини

Південнокорейська компанія Samsung представила процесор для мобільних пристроїв Exynos 980

У представленому процесорі присутній модем для підтримки 5G-покриття

4 вересня 2019, 15:32 comments1655
Поділіться публікацією:
Південнокорейська компанія Samsung представила процесор для мобільних пристроїв Exynos 980

Компанія Samsung Electronics анонсувала процесор для мобільних пристроїв Exynos 980. У ньому знайшов застосування вбудований модем для підключення до 5G-мереж на швидкості до 3,55 Гбіт/с.

"Випустивши в минулому році 5G-модем, Samsung прискорила наближення революції 5G і проклала шлях до наступного етапу розвитку мобільних технологій", — заявив старший віце-президент з маркетингу System LSI в Samsung Electronics Бен Гур (Ben Hur).

У Exynos 980 також вбудований нейронний процесор (NPU) з підвищеною продуктивністю — до 2,7 разів вище, ніж у моделі попереднього покоління. Завдяки NPU завдання штучного інтелекту обробляються на самому пристрої, а не на сервері, для більшої безпеки та конфіденційності даних. Нейронний модуль дозволяє реалізувати такі функції додатків, як безпечна аутентифікація користувачів, фільтрація контенту, змішана реальність, "розумні" камери та ін

Exynos 980 підтримує камери з роздільною здатністю до 108 Мп. Вдосконалений процесор обробки зображень підтримує до п'яти окремих сенсорів і здатний обробляти зображення, що надходить одночасно з трьох з них. Поряд з нейромодулем, камера з штучним інтелектом здатна визначати сцени або об'єкти і змінювати свої параметри у відповідності з ними, йдеться в прес-релізі.

Початок серійного виробництва Exynos 980 намічено на кінець 2019 року. Чи буде процесор використовуватися в пристроях не тільки Samsung, не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Samsung fнонсировала вихід бюджетного смартфона Galaxy A90.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!