Головна Новини HI-tech інтернет Єврокомісія оголосила конкурс на встановлення безкоштовного Wi-Fi
commentss НОВИНИ Всі новини

Єврокомісія оголосила конкурс на встановлення безкоштовного Wi-Fi

Конкурс на отримання безкоштовного Wi-Fi буде проходити в містах тридцяти європейських країн

16 вересня 2019, 18:22 comments1704
Поділіться публікацією:
Єврокомісія оголосила конкурс на встановлення безкоштовного Wi-Fi

Єврокомісія оголосила про початок чергового конкурсу на встановлення безкоштовних мереж Wi-Fi в найбільш популярних локаціях міст Європи — в меріях, публічних бібліотеках, музеях, парках або на міських площах.
Оголошення про подання заявок будуть дійсними для муніципалітетів або для груп муніципалітетів з 13-тої години 19 вересня до 17-ої години 20 вересня. Всі, хто встигне подати заявку, отримають шанс здобути 1789 ваучерів за програмою WiFi4EU. Вартість кожного ваучера 15 тис. євро.
Кожному муніципалітету, який бажає взяти участь у конкурсі, потрібно зареєструватися на спеціальному порталі. Тоді 19 вересня, відразу після початку акції, з'явиться можливість подати заявку "одним дотиком". Комісія обиратиме переможців серед заявок, які будуть швидше відправлені. Також буде враховуватися дотримання географічного балансу.
Акція проводиться у всіх 28 країнах ЄС. Також до них приєдналися Ісландія та Норвегія. До завершення 2020 року Єврокомісія планує провести ще три або чотири подібних конкурси.
Це вже третій подібний захід Єврокомісії. Протягом двох попередніх років на відповідному порталі зареєструвалися понад 23 тисячі муніципалітетів, з яких 6200 вже отримали бажані ваучери на встановлення Wi-Fi загального користування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!