Головна Новини HI-tech інтернет Ілон Маск особисто випробував супутниковий інтернет Starlink
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск особисто випробував супутниковий інтернет Starlink

Згідно з планами компанії SpaceX, мережа Starlink повинна покрити регіони планети, які раніше не мали доступу до високошвидкісного інтернет-з'єднання

22 жовтня 2019, 17:32 comments2950
Поділіться публікацією:
Ілон Маск особисто випробував супутниковий інтернет Starlink

Ілон Маск використав Інтернет-з'єднання, надане мережею широкосмугових супутників Starlink. Їх розробила і запустила в космос його компанія SpaceX. Маск використовував мережу, яка підтримувалася супутниками Starlink, що вже знаходяться на орбіті, для того, щоб відправити простий твіт з повідомленням, що система чудово працює.

Starlink — це амбітний проект SpaceX по запуску та експлуатації власної мережі широкосмугових супутників, яка потім забезпечить зв'язок на глобальному рівні, в тому числі в районах, які раніше не мали надійного доступу до високошвидкісного інтернет-з'єднання.

У цьому місяці SpaceX оголосив про свій намір вивести на орбіту ще 30 000 супутників Starlink понад заплановані 12 000. Компанія повідомила, що збирається задовольнити дуже високий попит, і тому вона спостерігає, наскільки велика потрібна мережа малих супутників, щоб потенційно надійно обслуговувати всіх можливих клієнтів.

У травні 2019 року SpaceX відправила свої перші 60 діючих супутників після запуску декількох прототипів у минулому році. Супутники будуть працювати в тандемі з наземними станціями, які приймають і перетворюють сигнал. За розміром ці станції не більші за коробки з-під піци, якщо вірити заявам Маска.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск розповів про ракетні рейси між містами.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!