Головна Новини HI-tech інтернет Компанія Google буде маркувати сайти, які вантажаться повільно
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google буде маркувати сайти, які вантажаться повільно

Веб-сайти, які завантажуються повільно, отримають "ганебну" мітку

13 листопада 2019, 11:43 comments1667
Поділіться публікацією:
Компанія Google буде маркувати сайти, які вантажаться повільно

Компанія Google експериментує зі знаком "ганьба" для веб-сайтів, які повільно завантажуються в Chrome. У блозі команди Chrome пояснили, що в майбутньому браузер може визначати сайти, які зазвичай завантажуються швидко або повільно для користувачів, чіткими бэджами.

В майбутньому може з'явитися новий значок, який буде виділяти сайти, "створені таким чином, що це уповільнює їх роботу в цілому". Google буде аналізувати затримки завантаження, щоб з'ясувати, які сайти повільно завантажуються і позначати їх. Команда Chrome також вивчає можливості виявлення сайтів, які будуть завантажуватися повільно залежно від апаратного забезпечення пристрою або мережевого підключення.

Google має намір створити екран завантаження (заставки) для попередження користувачів Chrome або індикатор завантаження, який буде відображатися зеленим, якщо сайт працює швидко, і, мабуть, червоним, якщо він повільний. "Ми розробляємо емблеми швидкості в тісному співробітництві з іншими командами, які досліджують питання якості реклами в Google. Ми дуже уважно ставимося до нашого підходу до встановлення планки для того, що вважається хорошим користувальницьким досвідом", — пояснює команда Chrome.

Неясно, коли саме ця нова система бейджинга з'явиться в Chrome. Google представила свої плани на саміті компанії Chrome Dev в Сан-Франциско. Компанія ретельно сформулювала своє оголошення з великою кількістю "хедж-хедж-хеджів", тому, скоріше всього, Google очікує негайного зворотного зв'язку від веб-розробників, перш ніж вона почне розвивати ідею.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google збирала медичні дані таємно від пацієнтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!