Головна Новини HI-tech інтернет Президент США закликав Apple забезпечити країну 5G-мережами
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент США закликав Apple забезпечити країну 5G-мережами

Дональд Трамп вважає, що Apple має всі необхідні ресурси для забезпечення США мережами п'ятого покоління

21 листопада 2019, 17:02 comments1499
Поділіться публікацією:
Президент США закликав Apple забезпечити країну 5G-мережами

Президент США Дональд Трамп заявив у четвер, що попросив генерального директора Apple Тіма Кука розглянути питання про допомогу в розвитку телекомунікаційної інфраструктури для бездротових мереж 5G у Сполучених Штатах.

Президент США Дональд Трамп зустрівся з керівником Apple Тімом Куком під час свого візиту в новий кампус Apple в штаті Техас, що стало черговою ознакою тісних відносин між двома найвпливовішими людьми Америки. Трамп підкреслив, що Apple має всі необхідні ресурси для реалізації проекту по впровадженню мережі п'ятого покоління в США.

Мережі 5G забезпечують швидкість передачі даних в 50 або 100 разів швидше, ніж вже існуючі мережі 4G. Вони служать критично важливою інфраструктурою для цілого ряду галузей. Президент США вважає, що американські оператори мобільного зв'язку повинні модернізувати свої мережі за допомогою обладнання 5G і перевершити на цьому шляху конкурентів на кшталт китайських Huawei і ZTE, шведської Ericsson і фінської Nokia.

Раніше Трамп говорив, що США мають намір швидко розгорнути послуги 5G і планують співпрацювати з "однодумцями" в цілях забезпечення безпеки в мережах п'ятого покоління.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple усунула помилки в операційній системі iOS.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!