Головна Новини HI-tech інтернет Міністерство цифрової трансформації запустило сайт для вимірювання швидкості інтернету
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністерство цифрової трансформації запустило сайт для вимірювання швидкості інтернету

Міністерство поставило перед собою завдання – протягом наступних п'яти років покрити високошвидкісним інтернетом всі населені пункти в Україні

25 листопада 2019, 16:29 comments2160
Поділіться публікацією:
Міністерство цифрової трансформації запустило сайт для вимірювання швидкості інтернету

Міністерство цифрової трансформації заявило про запуск сайту для вимірювання швидкості інтернету в різних регіонах України. Про це йдеться на сторінці відомства в Facebook.

У повідомленні сказано, що міністерство поставило перед собою завдання – протягом наступних п'яти років здійснити повне покриття високошвидкісним інтернетом всіх населених пунктів в Україні. Також у відомстві зазначили, що для реалізації всіх поставлених цілей йому необхідно мати "на руках" інформацію про поточне покриття інтернетом усіх регіонів країни.

"Зараз у нас є можливість збирати інформацію про покриття інтернетом регіонів України, звертаючись за допомогою до статистичних даних, профільних асоціацій та регуляторів. Тепер же, приєднатися до цієї справи зможуть і українці – спеціально для цього ми створили сайт broadband.gov.ua. Він, по суті, є прототипом майбутньої карти інтернету України", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляли, що фахівці з Німеччини пропонують прирівняти шопоголізм в інтернеті до психічних захворювань, щоб люди задумалися про проблему і почали її лікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!