Головна Новини HI-tech інтернет Спеціальний додаток дозволить бачити "лайки" в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Спеціальний додаток дозволить бачити "лайки" в Instagram

Розширення The Return of the Likes дозволить бачити "лайки" в Instagram

5 грудня 2019, 16:11 comments1688
Поділіться публікацією:
Спеціальний додаток дозволить бачити "лайки" в Instagram

Світове приховування лайків в Instagram вже почалося, і навіть ті, хто ще не зазнав цього "тесту", швидше за все, скоро це зробить. Але якщо хтось бажає уникнути цього і, як і раніше, бачити число своїх лайків, то існує рішення у вигляді безкоштовного розширення для браузера Google Chrome під назвою The Return of the Likes.

Розширення було створено Socialinsider для браузера Google Chrome. Воно відображає статистику Like і Comment, навіть якщо Instagram вже видалив цю інформацію з профілю користувача. Socialinsider повідомив порталу PetaPixel, що розширення було створено насамперед для "маркетологів соціальних мереж, щоб мати швидкий погляд на прогрес при партнерстві з іншими компаніями, агентствами і, особливо, при роботі з впливовими особами". Але також це повинно бути зручним інструментом для всіх, хто хоче отримати доступ до цих даних з будь-якої причини.

Після встановлення кількість лайків та коментарів буде відображатися під фотографіями IG як при перегляді профілю, так і при перегляді окремих зображень:

PpSfPe8QiPSx_mD9L9xeOfmIq.jpg

Socialinsider містить примітку про конфіденційність у нижній частині сторінки завантаження розширення, в якому стверджується, що "ви не відправляєте дані на сервери Socialinsider" при використанні цього розширення, але, звичайно, встановлюєте його на свій страх і ризик.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram запустив нову функцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!