Головна Новини HI-tech інтернет У Twitter поширюють відео, небезпечні для хворих епілепсією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Twitter поширюють відео, небезпечні для хворих епілепсією

Фонд допомоги хворим епілепсією попереджає про цілеспрямоване поширення відео, які можуть спровокувати напад

18 грудня 2019, 17:07 comments1387
Поділіться публікацією:
У Twitter поширюють відео, небезпечні для хворих епілепсією

За даними Фонду допомоги хворим епілепсією, тролі цілеспрямовано відправляють людям, хворим на епілепсію, відео, які можуть спровокувати напад. Американська благодійна організація заявила, що в листопаді злочинці розсилали миготливі і стробуючі гифки і відео в Twitter. Власний дескриптор і хештег Фонду боротьби з епілепсією використовувалися для залучення уваги користувачів з епілепсією. Фонд подав скаргу і зажадав провести кримінальне розслідування.

Приблизно у 3% людей з епілепсією є світлочутлива епілепсія, яка робить їх сприйнятливими до спалахів світла з певною інтенсивністю або певними візуальними зразками. У Великій Британії близько 20 000 осіб мають це захворювання, яке частіше зустрічається серед дітей та підлітків. Телевізійний регулятор Ofcom вимагає, щоб телевізійні програми відображали попередження про проблискове світло.

У квітні Британське товариство по боротьбі з епілепсією заявило, що уряд повинен вимагати, щоб соціальні мережі відображали подібні попередження, оскільки у зростаючого числа людей напади виникають через миготіння зображень на таких платформах, як Twitter і Facebook.

"Коли справа доходить до навмисного нападу на людей з епілепсією з наміром викликати приступ, ми повинні називати цю поведінку тим, чим вона є — заздалегідь обдуманим і заздалегідь спланованим нападом", — сказала виконавчий директор Британського товариства по боротьбі з епілепсією Клер Пелхем.

Як повідомляло видання "Коментарі", Трамп оновив свій власний Twitter-рекорд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!