Головна Новини HI-tech інтернет Коала-челендж в Instagram: користувачі мережі копіюють тварин
commentss НОВИНИ Всі новини

Коала-челендж в Instagram: користувачі мережі копіюють тварин

Взяти участь може кожен

17 січня 2020, 17:40 comments2888
Поділіться публікацією:
Коала-челендж в Instagram: користувачі мережі копіюють тварин

Відомий виробник спортивних напоїв Fitaid запустив у соцмережі Instagram незвичайний коала-челендж, щоб допомогти постраждалим під час пожеж тваринам Австралії. Американська компанія обіцяє пожертвувати 5 відсотків від продажу напою Fitaid Zero. Крім того, Fitaid пообіцяли, що кожен, хто розмістить у своєму обліковому записі відео з хештегами #KoalaChallenge і #FITAID, отримає на карту по 5 доларів.

Зі слів призвідників коала-челленджу, користувачам мережі потрібно зобразити розслаблену коалу, що висить на дереві. Проте це не так вже й просто, як може здатися на перший погляд, зазначають менеджери компанії. Учасникам челленджу потрібно лягти на спортивну лавку, охопити її руками і ногами, а після пролізти під нею, при цьому не торкаючись тілом до підлоги. До речі, деякі учасники вже спробували зобразити розслаблену коалу, але виходить далеко не у всіх.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інтернет-сервіс потокового аудіо Spotify створив плейлист і подкаст для домашніх вихованців. Таким чином, творці стрімінгового онлайн-майданчику подбали про собак, яких господарі часто залишають вдома самих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!