Головна Новини HI-tech інтернет Facebook представив додаток голосових дзвінків CatchUp
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook представив додаток голосових дзвінків CatchUp

CatchUp показує готовність співбесідника до розмови

27 травня 2020, 19:58 comments1594
Поділіться публікацією:
Facebook представив додаток голосових дзвінків CatchUp

Компанія Facebook, а саме команда з новим експериментальним продуктів представила нове додаток для голосових дзвінків CatchUp, яке показує готовність співбесідника до розмови. Про це повідомили у виданні TJournal.

Представники Facebook стверджують, що обмін повідомленнями або відеодзвінки — відмінні способи швидкої комунікації, але тільки спілкування по телефону може запропонувати унікальний баланс комфорту та особистого спілкування.

Також у компанії розповіли, що більшість людей не дзвонять родичам і друзям або роблять це рідше з-за того, що не знають про готовність співбесідника до розмови. Новий додаток усунула цю проблему, тому тепер користувачі CatchUp можуть зв'язатися з близькими у зручний час.

CatchUp представлений у вигляді окремого додатка, воно не вбудовано в соціальну мережу Facebook та не пов'язане з нею. Також користувачеві CatchUp не обов'язково реєструватися в Facebook для реєстрації у новому додатку. Список контактів буде синхронізуватися з телефонної книги, а не зі списку друзів у соціальній мережі

Як повідомляв портал "Коментарі", Apple зареєструвала компанію в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!