Головна Новини HI-tech авто.технології Американська компанія представила суперпотужний гіперкар
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія представила суперпотужний гіперкар

Нова серія гіперкарів Czinger обмежується лише 80 моделями, які будуть коштувати недешево

21 лютого 2020, 15:44 comments2882
Поділіться публікацією:








Американська компанія представила суперпотужний гіперкар

Нова американська компанія Czinger повністю розкрила свій "приголомшливий, полюючий на рекорди" гіперкар 21C і розповіла про надзвичайну силову передачу, яка криється в ньому.

Обмежений всього 80 моделями, суперник Aston Martin Valkyrie дебютує на автосалоні в Женеві в наступному місяці. Але тепер компанія повідомила, що 21C оснащений двоциліндровим двигуном V8, який розвиває швидкість до 11 000 об / хв і передає потужність на задні колеса.

Якщо цього недостатньо, його також доповнюють два електродвигуна, які приводить в рух передні колеса, що дає загальну потужність 1233 кінських сил. Споряджена маса дорожньої версії становить 1250 кг (легка конфігурація гусениці складає всього 1218 кг). Czinger заявляє, що співвідношення потужності і ваги становить 1: 1 (вимірюється в PS і кг). Не дивно, що наведені цифри прискорення приголомшують: 0-62 миль / год за 1,9 с, 0-186 миль / ч за 15 с і 0-248 миль / год за ледь правдоподібні 29 с. Максимальна заявлена швидкість 268 миль / год


Наголошується, що деякі компоненти швидкісного авто були надруковані на 3D-принтері. Портал Autocar припускає, що, враховуючи кількість зроблених на замовлення розробок та інновацій, цілком ймовірно, що ціна електрокара буде семизначною.

Як повідомляло видання "Коментарі", Tesla показала перші "китайські" електрокари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!