Головна Новини HI-tech гаджет Американська приватна компанія Misfit показала найлегший "розумний" годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська приватна компанія Misfit показала найлегший "розумний" годинник

Найлегший в світі годинник приватної компанії Misfit важить 43 грами

15 серпня 2019, 13:20 comments2047
Поділіться публікацією:
Американська приватна компанія Misfit показала найлегший "розумний" годинник

Компанія Misfit випустила Vapor X, який, за її твердженням, є найбільш легким і ефективним "розумним" годинником Wear OS. Vapor X має 1,19-дюймовий AMOLED-дисплей, а його 42-міліметровий корпус виготовлений з легкого алюмінієвого сплаву, який важить 43 грами.

Vapor X оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 3100. Misfit стверджує, що ви можете розраховувати на повний день заряду акумулятора або більше, якщо ви використовуєте його новий режим економії заряду акумулятора. Годинник оснащений 512 МБ оперативної пам'яті і 4 ГБ вбудованої пам'яті. (Якщо ви хочете щось більш потужне, нові годинники Fossil Gen 5 — виняток: вони мають 1 ГБ оперативної пам'яті і 8 ГБ дискового простору. Досі не вирішено, чи допоможе використання додаткової пам'яті на пристрої на базі ОС Wear вирішити свої проблеми. Vapor X, ймовірно, не сильно постраждає, якщо взагалі буде дотримуватися стандартної специфікації.

Насправді Vapor X має багато спільного з Gen 5. Обидва підтримують GPS пристрої, NFC для Google Pay, датчик серцевого ритму і водонепроникність до 30 метрів у глибину. Подібності не є збігом, якщо врахувати, що Fossil Group належить Misfit. Але є і ряд відмінностей. Вони протилежні, коли справа доходить до стилю: Vapor X виглядає більш невимушено, ніж годинник Gen 5. У Gen 5 є динамік, функція, не зазначена в специфікації Vapor X, а восени Fossil планує випустити додаток для Gen 5, яке дозволить користувачам iOS приймати дзвінки прямо на годинник, вперше для  пристрою Wear ОС .

Як повідомляє видання "Коментарі", Meizu оголосила про вихід нового смартфону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!