Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Microsoft продемонструє планшет з двома екранами
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Microsoft продемонструє планшет з двома екранами

Презентація прототипу розробки очікується 2 жовтня цього року

28 серпня 2019, 12:08 comments2058
Поділіться публікацією:
Американська компанія Microsoft продемонструє планшет з двома екранами

Microsoft оголосила, що 2 жовтня в Нью-Йорку відбудеться захід, присвячений апаратному забезпеченню Surface, в рамках якого компанія може представити свій гібридний ноутбук / планшет Surface з двома екранами, який розроблявся більше двох років. Як повідомляє The Verge, новий пристрій з двома екранами під кодовою назвою "Центавр" "призначено для того, щоб стати героєм для нової хвилі гібридів планшетів і ноутбуків з двома екранами, які з'являться протягом 2020 року".

Microsoft продемонструвала цей новий пристрій під час внутрішнього наради на початку цього року, сигналізуючи про те, що робота над прототипом просунулася до того моменту, коли він наближається до випуску. Тим не менш, спершу не було впевненості в тому, що Microsoft покаже це нове обладнання у жовтні і тим паче запустить його. Генеральний директор Microsoft Сатья Наделла, як відомо, "вбила" Surface Mini всього за кілька тижнів до його запланованого виходу. І навіть тепер, коли Microsoft планує продемонструвати прототип пристрою Surface з двома екранами, воно не буде готове до негайної поставки. Джерела, знайомі з планами Microsoft, повідомляють, що в даний час компанія орієнтується на дату випуску 2020 року свого двоекранного Surface  .

Microsoft, ймовірно, оновить інші пристрої Surface. Оновлення Surface Book давно назріло, і в цьому році на ноутбуці Microsoft Surface і обладнанні Surface Pro нарешті з'являться порти USB-C. Навіть планшету Microsoft Surface Go вже більше року, і він може трохи оновитися.

Як повідомляє видання "Коментарі", Нідерланди запідозрили Microsoft в незаконному зборі особистих даних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!