Головна Новини HI-tech гаджет Британські батьки стурбовані кількістю гаджетів в школах
commentss НОВИНИ Всі новини

Британські батьки стурбовані кількістю гаджетів в школах

Все частіше школи Великої Британії забороняють гаджети в своїх стінах

30 серпня 2019, 12:55 comments1799
Поділіться публікацією:
Британські батьки стурбовані кількістю гаджетів в школах

Майже половина британських батьків, 49%, вважають, що в школі, де навчається їхня дитина, слід заборонити мобільні телефони. Такий результат опитування, проведеного сайтом порівняння цін uSwitch. Один з восьми батьків сказав, що школа їх дитини вже зробила це.

Опитування, в якому взяли участь трохи більше 1000 осіб, також показав, що середня вартість гаджетів, які кожна дитина брала в школу, становила 301 фунт стерлінгів. За оцінками uSwitch, якщо екстраполювати британських школярів, вартість всіх гаджетів, які надійшли у школи в 2019 році, досягне 2,3 млрд фунтів стерлінгів.

"Кількість гаджетів, які школярі приносять у клас кожен день, просто приголомшує", — говорить Ернест Доку, експерт з мобільних пристроїв в uSwitch. Тепер зрозуміло, чому батьки були стурбовані тим, що їх діти відволікаються на мобільні телефони в школі.

Але заборона пристроїв не є простим рішенням. Деякі експерти стверджують, що такі заборони не дозволяють дітям вчитися тому, як "саморегулювати" своє використання електронних пристроїв, таких як смартфони. Адже діти будуть використовувати цілий ряд гаджетів, коли увійдуть у світ праці, і школа — це те місце, де вони повинні мати можливість вивчати технології в безпечному середовищі. Світ сповнений гаджетів і діти не повинні бути відрізані від досвіду їх використання.

У минулому році тодішній міністр культури Метт Хенкок заявив, що він захоплюється школами, в яких введені заборони на мобільні телефони.

Як повідомляло видання "Коментарі", вчені знайшли спосіб заряджати гаджети від тепла людського тіла.











Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!