Головна Новини HI-tech гаджет Німецька компанія Puma представить свій перший "розумний" годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Німецька компанія Puma представить свій перший "розумний" годинник

Початок продажів "розумного" годинника компанії Puma очікується в листопаді

5 вересня 2019, 18:02 comments2040
Поділіться публікацією:
Німецька компанія Puma представить свій перший "розумний" годинник

Німецька компанія Puma запускає свій перший "розумний" годинник на виставці IFA 2019 цього тижня. Протягом останніх 12 місяців спортивний бренд об'єднався з Fossil Group для виробництва переносних пристроїв на базі ОС Wear і чіпсета Snapdragon Wear 3100 компанії Qualcomm. Розумний годинник Puma буде оснащений круглим дисплеєм AMOLED з діагоналлю 1,19 дюйма, поміщеним у вирізаний нейлоновий і алюмінієвий 44-міліметровий корпус. Puma, природно, націлює цей розумний годинник на шанувальників спорту, тож вони будуть плавними і легкими у вазі -  27 грамів завдяки деяким вирізам в бічній частині пристрою.

"Розумний" годинник Puma буде мати 4 ГБ пам'яті і 512 МБ оперативної пам'яті, що є стандартом для більшості годинників Wear OS. Оскільки в ньому встановлений новітній чіпсет Snapdragon Wear 3100, Puma обіцяє більше 24 годин автономної роботи, але, ймовірно, він буде включати в себе ті ж складні варіанти батарей, що і Fossil Carlyle, щоб дійсно отримати максимальний час автономної роботи. Оскільки "розумний" годинник Puma працює від Wear OS, користувачі отримають всі звичайні функції, такі як платежі NFC, моніторинг серцевого ритму, відстеження фітнесу, інтеграція з Google Assistant і багато іншого.

Компанія також експериментувала з технічними продуктами в останні роки після того, як в 2016 році вона випустила свої перші бездротові кросівки з автоматичною шнурівкою. У минулому році компанія навіть повторно випустила свої класичні кросівки RS-Computer 1986 року, оснащені портом USB для зарядки і Bluetooth підключенням черевиків до вашого телефону. Раніше в цьому році Puma закликала "технічно підкованих" людей протестувати свої нові черевики зі шнурівкою.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple запатентувала нову технологію "розумних годин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!