Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi випустила "розумну" зубну щітку
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi випустила "розумну" зубну щітку

Інтелектуальна функція зубної щітки Dr. Bei Q3 Sonic допоможе точно відміряти час чищення зубів

10 вересня 2019, 11:50 comments1858
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi випустила "розумну" зубну щітку

Компанія Xiaomi випустила електричну зубну щітку Dr. Bei Q3 Sonic. Щітка володіє компактним корпусом розміром з помаду і призначена для користувачів жіночої статі.

З точки зору зовнішнього вигляду електрична зубна щітка Dr. Bei Q3 Sonic не більше помади, її вага становить 45 грам. Ця компактна конструкція дозволяє легко розміщувати щітку в кишеню або навіть в косметичці.

Вона має пластиковий корпус з персиковим кольоровим градієнтом і яскравими спецефектами. Щітка має металеве кільце на лінії талії. Звуковий двигун не надто гучний, з інтенсивністю звуку 31 000 ударів в хвилину. Пристрій також поставляється з трьохшвидкісними режимами: чистий, ніжний і масаж. На щітці є інтелектуальна функція пам'яті, яка нагадує про необхідність змінювати площу чищення кожні 30 секунд щоб за дві хвилини очистити всю порожнину рота.

fIxI4TznxP_PpAZCRsf9CG9vr.png

На голівці електрична зубна щітка Dr Bei Sonic використовує алмазну м'яку щетину DuPont товщиною 0,12 мм. Щетина є гнучкою і зручною, забезпечує кращу очищувальну здатність і більше піклується про ясна.

Крім того, зубна щітка поставляється з водонепроникною збіркою IPX7, яка є свого роду обов'язковою особливістю електричних зубних щіток. Це дозволяє повністю зануритися щітку в миску з водою або промити під струменем води. Звукова зубна щітка містить міцну батарею, термін служби якої становить до 30 днів. Є порт USB для зарядки акумулятора.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi створила зарядний пристрій для подорожуючих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!