Головна Новини HI-tech гаджет У Великій Британії хочуть заборонити будь-які годинники на екзаменах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії хочуть заборонити будь-які годинники на екзаменах

Зараз практично всі годинники мають доступ до Інтернету, що дає привід для шахрайства

11 вересня 2019, 11:59 comments2050
Поділіться публікацією:
У Великій Британії хочуть заборонити будь-які годинники на екзаменах

У Великій Британії хочуть заборонити будь-які годинники в екзаменаційних залах, оскільки все більше пристроїв підключаються до Інтернету, що дає можливість шахраювати.

Незалежна комісія по зловживанню іспитами, створена для розслідування поширеності шахрайства на публічних іспитах, попередила, що спостерігачі все частіше не можуть відрізнити розумний годинник від традиційного годинника.

Комісія заявила, що зростаюча "витонченість інтернет-пристроїв" робить доречним повну заборону на годинники під час екзаменів. Розумні годинники, мобільні телефони та інші інтернет-пристрої вже заборонені в екзаменаційних залах.

Сер Джон Данфорд, голова комісії, заявив: "Може здатися, що ці годинники просто показують час, але насправді студент натискає кнопку, і вони стають годинниками з електронною поштою. Якщо ви не забороните їх всі, я думаю, що ви дуже ускладнете роботу спостерігачів, які слідкують за екзаменаційною кімнатою. Тому я думаю, що очевидна річ тут — заборонити годинники".

Об'єднана кваліфікаційна рада (JCQ), якій доручено проведення огляду, заявила, що розгляне питання про те, чи слід заборонити годинникина  іспитах наступного літа.

У звіті також рекомендувалося, щоб екзаменаційні комісії стежили за "темною" мережею на предмет незаконного продажу екзаменаційних робіт, і що під час випробувань слід проводити огляди туалетів для перевірки наявності прихованих заміток і телефонів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Велика Британія отримає 5G-покриття вже восени.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!