Головна Новини HI-tech гаджет Америкаснкая компанія Misfit представила дует гібридних "розумних" годинників
commentss НОВИНИ Всі новини

Америкаснкая компанія Misfit представила дует гібридних "розумних" годинників

Нові розумні годинники компанії Misfit обіцяють рік автономної роботи без підзарядки

13 вересня 2019, 13:17 comments1688
Поділіться публікацією:
Америкаснкая компанія Misfit представила дует гібридних "розумних" годинників

Компанія Misfit анонсувала новий дует гібридних розумних годинників, покликаний довести, що білий колір можна носити цілий рік. Дубльований Ronin, це білі версії розумних годинників Command and Path минулого року, тому вони зберігають багато, якщо не всі, свої специфікації.

Ronin Command — більший з двох (45 мм) і поставляється з додатковим набором, який пропонує користувачам більше інформації. Розумний годинник сумісний з пристроями iPhone і Android і повинні забезпечувати до одного року автономної роботи.

Як і багато інших розумних годинників, Command включає в себе функції автоматичного відстеження сну і водонепроникність до 50 метрів. Гібридний розумний годинник обіцяє точно відслідковувати ваш сон, кроки, калорії і відстань, ті ж функції, які ви можете знайти в багатьох переносних пристроях в наші дні.

QUxkuAjRND3rhV-Pi-SmffkhD.jpg

Менший 36-міліметровий Ronin Path не включає допоміжний циферблат, упакований всередині моделі Command, і забезпечує до 6 місяців автономної роботи. Тим не менш, інші функції залишаються такими ж, включаючи водонепроникність і можливості автоматичного відстеження сну.

Єдине, чого не вистачає цим розумним годинникам Misfit, це GPS. Жоден з гібридних розумних годин Ronin не оснащений вбудованим GPS, тому вам доведеться весь час зв'язувати його зі смартфоном, щоб мати доступ до будь-якої функції, пов'язаної з GPS.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Apple представили нові розумні годинник: екран у нового гаджета не буде згасати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!