Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Lenovo представила новий смарт-годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Lenovo представила новий смарт-годинник

"Розумний" годинник має широкий спектр інтелектуальних функцій у поєднанні з модним дизайном

16 вересня 2019, 12:59 comments2083
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Lenovo представила новий смарт-годинник

Компанія Lenovo випустила новий бюджетний "розумний" годинник Carme (HW25P). Гаджет буде доступний в чорному і зеленому кольорах через Flipkart і Chroma. Присутній спортивний 1,3-дюймовий кольоровий IPS-дисплей і Bluetooth 4.2. Він також оснащений зігнутим склом 2.5 D, сертифікацією IP68 і акумулятором 200 маг.

CP Khandelwal, засновник PR Innovations, заявив: "Lenovo завжди задовольняла постійно мінливі потреби молоді пропозиціями, які відповідають її сподіванням. У гіпер-зв'язаному світі молодь прагне спростити своє життя лише дотиком пальця. У зв'язку з потребами технічно підкованого покоління Lenovo Carme втілює в життя новітні технології з унікальним поєднанням модного дизайну і широкого спектру інтелектуальних функцій. Ми сподіваємося, що Lenovo Carme, як і наші попередні запуски, також будуть добре прийняті на ринку".

Lenovo Carme пропонує 24-годинний монітор серцевого ритму з відстеженням сну і активності. Також є вісім спортивних режимів, які включають в себе стрибки, бадмінтон, баскетбол, футбол, плавання, ходьбу, біг і їзду на велосипеді. Гаджет також пропонує прогноз погоди, пошук по телефону, будильник, секундомір, а також повідомлення для електронних листів, текстів, дзвінків і додатків у соціальних мережах. Lenovo Carme сумісний з пристроями Android 5.0 і вище, а також iOS 9.0 і вище.

Як повідомляло видання "Коментарі", спливли ключові характеристики смартфона Lenovo A6 Note.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!