Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Huawei представила нові моделі дитячих "розумних" годинників
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Huawei представила нові моделі дитячих "розумних" годинників

Дитячі годинники Huawei мають безліч корисних додатків, включаючи голосовий помічник, бібліотеку і функцію SOS

26 вересня 2019, 16:42 comments1644
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Huawei представила нові моделі дитячих "розумних" годинників

Компанія Huawei анонсувала дві нові моделі "розумних" годинників для дітей на початку цього місяця, а вчора модель Huawei children's Watch 3S або Huawei Watch 3S надійшла в продаж за ціною близько 98 доларів.

Дитячі годинники Huawei 3S поставляються з рядом нових функцій, включаючи підтримку відеодзвінків. Камера має роздільну здатність 5 Мп, робити знімки можна за допомогою голосових команд. Крім того, покупці отримують місце в хмарному сховищі Huawei для своїх фото.

Годинники отримали яскравий дизайн і перфорований силіконовий ремінець. Годинники відповідають ступеню захисту IP68, що дозволяє занурювати їх у прісну воду на 1,5 м на строк до 30 хвилин.

Huawei Watch 3S отримали кілька способів позиціонування, включаючи GPS, Beidou, позиціонування по базовим станціям, по Wi-Fi і так далі. Це дозволяє батькам легко визначати місцезнаходження дитини в будь-який час. Інтелектуальна система оптимізації результатів пошуку допомагає якомога точніше визначати місцезнаходження дитини.

Годинники підтримують мережі четвертого покоління, а також функцію SOS, для якої на корпусі передбачена окрема кнопка. У цьому випадку Huawei Watch 3S автоматично дзвонять за прив'язаним номером і відправляють повідомлення з координатами.

Розумні годинники Huawei Watch 3S отримали велику багату бібліотеку дитячих оповідань, енциклопедії, уроки з англійської та інші книги, щоб зайняти дитину. Ще однією особливістю пристрою є вбудований інтелектуальний голосовий помічник.

Як повідомляло видання "Коментарі", Huawei показала свій перший смартфон без сервісів Google.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!