Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Garmin представила "шпигунський" годинник
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Garmin представила "шпигунський" годинник

Новий годинник компанії Garmin має кнопку стирання пам'яті, а також здатний припиняти запис і видачу даних GPS

3 жовтня 2019, 11:42 comments2567
Поділіться публікацією:








Американська компанія Garmin представила "шпигунський" годинник

Компанія Garmin представила нове поповнення лінійки спортивних "розумних" годинників Garmin MARQ. Модель MARQ Commander дуже підійшла б для оснащення головних героїв з якого-небудь шпигунського фільму.

Годинник виконаний з преміальних матеріалів. Корпус — з титану зі спеціальним покриттям, а дисплей захищений сапфіровим склом. Ремінці складаються з нейлону і силікону (в залежності від уподобань користувача). Обидва ремінця підходять для зап'ясть з окружністю від 135 до 213 мм. В продовження "шпигунської" теми, годинник отримав спеціальну кнопку для стирання пам'яті. Також є режим Stealth Mode, який відключає бездротові з'єднання і припиняє запис і видачу даних GPS.


Garmin MARQ Commander отримали 1,2-дюймовий сенсорний екран з роздільною здатністю 240х240 пікселів, 32 ГБ флеш-пам'яті, модуль GPS, барометр, акселерометр і термометр. Крім навігації, дати і часу, годинник також відстежує різну фітнес-інформацію, включаючи пройдені кроки і дистанцію, витрачені калорії.

Точна ємність акумулятора не названа, але заявлено час автономної роботи протягом 12 днів з відключеним GPS. Годинник захищений від води на рівні 10 ATM. Також він сумісний з Android та iOS, записана інформація може синхронізуватися зі смартфоном.

Garmin MARQ Commander пропонується за ціною 1950 доларів.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представили новий "розумний" годинник: екран у нового гаджета не буде згасати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!