Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Microsoft представила планшет Surface Pro 7
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Microsoft представила планшет Surface Pro 7

Розробники заявили, що пристрій було повністю перероблено в порівнянні з попередньою версією

3 жовтня 2019, 17:43 comments2446
Поділіться публікацією:
Американська компанія Microsoft представила планшет Surface Pro 7

Під час спеціального заходу, який проходив вчора, і був присвячений апаратним новинкам, компанія Microsoft представила свій новий планшет Surface Pro 7.

Surface Pro 7 являє собою 12,3-дюймовий планшет з PixelSense дисплеєм, який має роздільну здатність 2736х1824 пікселів, співвідношення сторін 3:2 і щільність 267 точок на дюйм.

Також у новинки є відкидна підставка для регульованих кутів огляду. Клавіатура має окремий знімний чохол. Також присутній більш потужний Surface Pen, який ефективно впорається з редагуванням у Word (закреслення рядка призводить до його видалення) або Excel (цифри, написані за допомогою літер, будуть розпізнані). Також програма зможе читати рукописний ввід.

Істотні зміни торкнулися внутрішніх компонентів планшета. За словами представника компанії Microsoft, пристрій "повністю перероблений".

Новий Surface Pro 7 отримав такий необхідний роз'єм USB-C, який користувачі чекали вже довгий час. У покупців буде можливість вибрати між процесорами Intel Core i3, i5 і i7 десятого покоління, які можуть похвалитися набагато більшою потужністю і продуктивністю, ніж його попередники. Що стосується пам'яті, будуть доступні конфігурації SSD 128 ГБ до 1 ТБ і оперативної пам'яті — 4 ГБ, 8 ГБ або 16 ГБ.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент Microsoft закликав уряд США зняти санкції з Huawei.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!