Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Google розробляє сертифікацію для ігрових смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google розробляє сертифікацію для ігрових смартфонів

Сертифікація дасть змогу в майбутньому створити публічний список геймерських пристроїв

8 жовтня 2019, 13:36 comments1607
Поділіться публікацією:
Компанія Google розробляє сертифікацію для ігрових смартфонів

З роками концепція ігор на смартфонах розвивалася. По мірі того, як пристрої ставали все більш потужними, починалися спеціалізації. Нарешті з'явилися "ігрові" смартфони.

Мобільні телефони перестали бути достатньо потужними, щоб запускати ігри великого калібру, але з іншими перевагами, такими як більш досконалі системи охолодження, більш вражаючий дизайн або установки програмного забезпечення для подальшого розвитку ігрового процесу, все змінилося. Тепер, згідно інформації, зібраної розробниками XDA, Google працює над офіційною сертифікацією для ігрових смартфонів Android.

Google має намір зробити ще один крок в плані рекомендацій з допомогою своєї нової сертифікації. Це вже частина внутрішньої документації Google, відправленої виробникам.

Згідно з розділом 13.14 документації Google, пристрої, які хочуть бути сертифіковані як "ігрові пристрої", повинні "надавати сучасний і оновлений високопродуктивний графічний процесор на додачу до API для екрану і розумну частоту кадрів в секунду".

Крім того, термінали повинні бути сумісні з Vulkan Graphics API версії 1.1. Вони повинні пройти тести OpenGL ES / Vulkan і виконувати інші вимоги сумісності. Наприклад, хореограф і SurfaceFlinger. Також Google прагне, щоб OEM / ODM гарантували, що ігрові пристрої дозволяють додаткам виділяти як мінімум 2,3 ГБ пам'яті, перш ніж вони будуть знищені системою.

На даний момент невідомо більш докладної інформації про цю офіційну сертифікацію Google для ігрових телефонів. Google формує внутрішню команду для роботи з виробниками мобільних телефонів. Поки ж варто почекати завершення роботи над сертифікацією. Хоча все вказує на те, що це буде реальністю, і це в кінцевому результаті призведе до створення публічного списку підтримуваних пристроїв.

Як повідомляло видання "Коментарі", браузер Google Chrome отримав функцію групових вкладок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!