Американська компанія Google представить ноутбук Pixelbook Go

Очікується, що ноутбук Pixelbook Go буде представлений під час заходу Google в Нью-Йорку на наступному тижні

15 жовтня відбудеться масштабний захід Google на тему апаратних пристроїв. В рамках цієї події очікується представлення ноутбука від Google - Pixelbook Go. Вже зараз є інформація про його головні характеристики.

Pixelbook Go має 13,3-дюймовий екран 16:9 з роздільною здатністю 1080p або 4K, два порти USB-C і опції для процесорів Intel Core m3, i5 і i7. Інші специфікації включають до 16 ГБ оперативної пам'яті, 256 ГБ пам'яті, 2-мегапіксельну фронтальну камеру, роз'єм для навушників і мікросхему безпеки Titan C, представлену на Pixel Slate.

Pixelbook Go має незвичайну ребристу текстуру в нижній частині, яку описують як "щось схоже на пральну дошку". Модель має кораловий колір низу з матовим покриттям на верхній панелі.

Зрозуміло, що пристрій є прототипом - логотип Google був замінений на рамку, а над словом "інше" написано "ProductName". Тим не менш, це найбільш детальний огляд того, що Google може оголосити наступного тижня.

Захід Google пройде в середу в Нью-Йорку. Тож наступного тижня слід очікувати нових подробиць про Pixelbook Go, а також про Pixel 4 і про багато іншого.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Google допоможе містам вимірювати рівень забруднення.