Головна Новини HI-tech гаджет Американська компанія Microsoft представила клавіатуру з клавішею Emoji
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Microsoft представила клавіатуру з клавішею Emoji

На новій клавіатурі Microsoft з'явиться можливість швидкого введення "смайликів"

15 жовтня 2019, 13:03 comments1863
Поділіться публікацією:
Американська компанія Microsoft представила клавіатуру з клавішею Emoji

Новітня клавіатура Microsoft тепер включає спеціальні клавіші Office і Emoji. Раніше в цьому році софтверний гігант раніше експериментував з клавішами Office на клавіатурах. Тепер компанія випускає нову ергономічну і тонку Bluetooth-клавіатуру з спеціальною кнопкою. Ключ Office замінює правий ключ Windows і використовується для запуску додатку Office для Windows 10, який служить концентратором для пакета підвищення продуктивності Microsoft. Також можна використовувати ключ Office в якості ярлика для запуску Word, Excel, PowerPoint і багато чого іншого. Наприклад, клавіша Office + W відкриває Word, а клавіша Office + X — Excel.

Поряд з клавішею Office на цих нових клавіатурах також є нова клавіша емодзі. Вона запустить засіб вибору смайликів в Windows 10. На жаль, немає можливості призначити йому певні смайли або навіть створити ярлики. Клавіша "emoji" на новій клавіатурі Microsoft, безумовно, здається незвичайною, але компанія дійсно націлює це нове обладнання на підприємства, де поширений Office, і використання емодзі все частіше зростає.

Поки Microsoft натискає ці нові клавіші Office і Emoji, неясно, чи будуть коли-небудь їх використовувати інші клавіатури сторонніх виробників. Більшість клавіатур поставляються з виділеним ключем Windows. Microsoft має ліцензійну угоду на використання ключа Windows, щоб гарантувати, що зовнішній вигляд скрізь однаковий. Microsoft ще не розкрила подібну програму ліцензування для свого нового ключа Office.

Microsoft непомітно представила ці нові клавіатури на апаратному заході Surface минулого тижня. Вони будуть доступні в магазинах з 15 жовтня. Ергономічна клавіатура Microsoft буде коштувати $ 59,99. Вона включає в себе тканинний упор для рук і підключається до ПК через порт USB. Менша клавіатура Bluetooth від Microsoft за ціною $ 49,99 підтримує Bluetooth 5.0 з терміном служби батареї до 3 років.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Microsoft більше не вважають Windows важливим напрямком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!