Головна Новини HI-tech гаджет Японська компанія Sony запатентувала бездротову гарнітуру до PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Японська компанія Sony запатентувала бездротову гарнітуру до PlayStation 5

Гарнітура Sony PlayStation VR 2 буде відрізнятися від попередньої версії кількома цікавими доповненнями

15 жовтня 2019, 16:00 comments1965
Поділіться публікацією:
Японська компанія Sony запатентувала бездротову гарнітуру до PlayStation 5

Нова гарнітура Sony PlayStation VR 2 вже на підході. Вона має вбудовані камери і доповнену реальність і стане частиною довгоочікуваної PlayStation 5.

Патент був вперше виявлений голландським блогом let's Go Digital, який першим повідомив про те, що спочатку вважалося розробкою PlayStation 5. Нещодавно було підтверджено, що консоль він дуже схожа на набір розробки PlayStation 5.

На відміну від комплекту розробки для PlayStation 5, патент передбачає, що гарнітура PlayStation VR 2 буде мати майже такий же дизайн, як і її попередник, але з декількома важливими оновленнями.

Нова гарнітура буде мати дві вбудовані камери спереду, вбудовану камеру ззаду і ще одну в контролері Move. Також будуть передбачені світлодіоди для поліпшеного відстеження та виявлення руху. Присутній унікальний дисплей для кожного ока, щоб мати можливість показувати 3D-зображення. Пристрій буде мати вбудований мікрофон, як і перша версія.

У патенті також обговорюється можливість підключення PlayStation VR 2 до бездротової гарнітури, але для цього буде потрібно підключення по Bluetooth, а також джерело живлення і джерело відео і аудіо.

Нарешті, у патенті також згадується "прозорий режим", в якому використовуються фронтальні камери, що дозволяють користувачеві бачити своє оточення, як у гарнітурах доповненої реальності. Це підвищує можливості доповненої реальності для ігор PlayStation VR.

PlayStation 5 буде сумісна з оригінальною PlayStation VR і її іграми, і залишається неясним, коли Sony планує випустити нову версію гарнітури.

Як повідомляло видання "Коментарі", "розумні" окуляри дозволять керувати комп'ютером без допомоги рук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!