Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Google зняла з продажу камеру для "пам'ятних моментів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Google зняла з продажу камеру для "пам'ятних моментів"

Багато користувачів скаржилися, що відчувають себе незатишно біля камери, яка постійно їх знімала

17 жовтня 2019, 12:06 comments1976
Поділіться публікацією:
Компанія Google зняла з продажу камеру для "пам'ятних моментів"

Компанія Google більше не продає свою камеру Google Clips на базі штучного інтелекту, розроблену, щоб автоматично фіксувати і зберігати найбільш пам'ятні моменти життя. Сторінка продукту все ще присутня на веб-сайті Google Store, але тепер вона перенаправляє користувачів на інші доступні пристрої.

Google Clips — це невелика квадратна камера, призначена для автоматичного запису пам'ятних моментів протягом дня. Ця здатність ґрунтувалася на штучному інтелекті. Ідея полягала в тому, щоб користувач не витрачав дорогоцінний час, дістаючи смартфон і включаючи камеру, а мав можливість зафіксувати цікаву подію негайно.

Користувачі могли переглядати 7-секундні кліпи, зняті камерою — вони були зібрані з окремо взятих нерухомих зображень — щоб побачити, що алгоритму Google здалося цікавим.

В кінцевому підсумку виникли деякі проблеми з пристроєм. Для початку, вся філософія пристрою вимагала, щоб його носили з собою, інакше у нього не було можливості зафіксувати спонтанні моменти. Багато людей повідомляли про те, що їм незручно спілкуватися з іншими, поки на місці присутня камера для спостереження за моментом.

Крім того, багато користувачів і офіційні огляди виявили, що камера працює не так добре, як вони сподівалися. В результаті вийшло багато кліпів, які могли б бути цікавими, але повністю позбавленими звуку.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Google представила маршрутизатор Nest Wifi.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!