Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi створила "розумний" кубик Рубіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi створила "розумний" кубик Рубіка

Через спеціальні програми з допомогою смарт-кубика можна навіть керувати "розумним" будинком

24 жовтня 2019, 16:08 comments1771
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi створила "розумний" кубик Рубіка

Компанія Xiaomi запустила "розумний" кубик Рубіка в рамках краудфандингу на Mi Mall. Кубик Рубіка — це тривимірна комбінаційна гра, винайдена в 1974 році угорським скульптором і професором архітектури Ерно Рубіком. Спочатку названа Magic Cube, головоломка була ліцензована Рубіком для продажу Ideal Toy Corp. Новий куб Xiaomi smart Rubik має деякі інтелектуальні функції і бере краудфандінг вартістю всього 79 юанів (11 доларів США).
Зовні він схожий на звичайний кубик Рубіка, але має більш увігнутий вигляд. Це пояснюється тим, що він використовує магнітний дизайн позиціонування на внутрішній стороні, а також гладку конструкцію кузова, яка не дозволяє йому застрягти або розвалитися.
Найбільш вражаючий аспект, який відрізняє куб Mi Rubik від звичайного полягає в тому, що він має систему координат з шістьма вісями, яка допомагає автоматично захоплювати кожен поворот і зміну кольору. Синхронізація даних в режимі реального часу може бути реалізована шляхом підключення пристрою до мобільного телефону через Bluetooth. Звичайно, є спеціальний додаток rubik's Cube, який сумісний з Android і iOS. Додаток може розрахувати процес для вирішення куба, а також направляти користувачів в процесі рішення задачі.
Додаток також має функцію синхронізації, яка записує час, кроки і швидкість від початку обертання до його завершення.
Ще одна цікава особливість кубика Mi Rubik полягає в тому, що його можна підключити до додатка MIJIA або будь-якого гаджета "розумний будинок" через Bluetooth. Тоді ви зможете керувати своїми "розумними" домашніми продуктами, повертаючи кубик Рубіка.
Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi випустить нові смартфони з підтримкою 5G.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!