Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi представить новий смарт-годинник в наступному місяці
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi представить новий смарт-годинник в наступному місяці

Компанія Xiaomi представить свій новий "розумний" годинник 5 листопада в Китаї

28 жовтня 2019, 18:15 comments2030
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi представить новий смарт-годинник в наступному місяці

Сьогодні компанія Xiaomi оголосила про те, що 5 листопада вона проведе прес-конференцію в Китаї, де представить новий Xiaomi CC9 Pro з 108-мегапіксельною основною камерою. Є підтвердження, що компанія також випустить серію Xiaomi TV 5. Тим не менше, останній звіт показує, що Xiaomi також випустить "розумний" годинник. Цікава деталь годинника Xiaomi Watch — це те, що вони можуть поставлятися з WearOS від Google.

Завдяки успішному запуску серії браслетів Xiaomi в 2014 році, компанія стала основною силою на ринку переносних пристроїв. За останніми даними IDC, Xiaomi вже є найбільшим у світі брендом наручних інтелектуальних пристроїв.

В даний час розумні годинники на ринку в основному діляться на дві категорії. Окремі SmartWatch (в основному Apple Watch) і категорія Smart Band (Samsung і Huawei) представлені у вигляді годинників. Існує чітка різниця між ними. Схоже, що майбутній годинник Xiaomi Watch буде таким ж незалежним, як Apple Watch.

Xiaomi також, ймовірно, буде використовувати WearOS, яку використовували Samsung, Moto, LG та інші бренди першої лінії. Xiaomi внесла деякі зміни в інтерфейс WearOS, щоб він підтримував більше сторонніх додатків. Крім того, у компанії також є план по ціні, який допоможе зробити Xiaomi Watch ще більш успішним продуктом.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Xiaomi створила "розумний" кубик Рубіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!