Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple представила навушники AirPods Pro з шумоізоляцією
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple представила навушники AirPods Pro з шумоізоляцією

Нові навушники від Apple допоможуть пересуватися по шумних вулицях і спокійно слухати музику

29 жовтня 2019, 16:30 comments1930
Поділіться публікацією:
Компанія Apple представила навушники AirPods Pro з шумоізоляцією

Компанія Apple випустила новий набір популярних бездротових навушників з традиційними силіконовими насадками і програмним забезпеченням для шумопоглинання.

Навушники AirPods Pro мають дизайн, аналогічний сучасним неізолюючим AirPods, в комплекті з білими проводами і ультракомпактним корпусом. Але замість пластикового повітропроводу, який лежить у вусі, дозволяючи чути звуки зовнішнього світу над музикою, AirPods Pro прагне заблокувати все це.

Раніше музику в навушниках AirPods або дротових навушниках від Apple практично неможливо було почути в громадському транспорті чи на галасливих вулицях. Це призводило до того, що користувачі часто збільшували гучність до потенційно шкідливих для слуху рівнів. AirPods Pro прагне блокувати шум від поїздок на роботу.

Apple сподівається, що AirPods Pro вирішить цю проблему. Як і інші навушники з шумопоглинання, в нових навушниках на кожному пристрої є пара мікрофонів, які виявляють небажаний шум і використовують динаміки, щоб придушити його з допомогою зворотньої звукової хвилі, перш ніж вона досягне барабанної перетинки користувача. Це дозволяє користувачам чути музику на значно більш низькій гучності в галасливій обстановці.

Навушники мають до п'яти годин безперервного відтворення, 4,5 години з активним шумопоглинанням. Чохол може забезпечити додаткові 18 годин зарядки. Вони також підтримують функцію гучної активації "Hey Siri" для голосового помічника Apple і можуть оголошувати повідомлення, коли вони приходять на iPhone. Навушники також стійкі до поту.

Вартість навушників AirPods Pro складає 249 доларів США.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple заблокує iPhone 5 і iPad.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!