Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Razer представила нові геймерські навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Razer представила нові геймерські навушники

Бездротові навушники Razer Hammerhead True Wireless оснащені сенсорним інтерфейсом і мають 15 годин автономної роботи

30 жовтня 2019, 12:51 comments1804
Поділіться публікацією:
Компанія Razer представила нові геймерські навушники

Ігрова компанія Razer анонсувала власну пару бездротових навушників Hammerhead True Wireless. В навушниках використовується нестандартний Bluetooth 5.0 з наднизькою затримкою. Час роботи після зарядки — 15 годин. Вони також оснащені такими функціями, як автоматичне сполучення, та мають клас водонепроникності IPX4.

Навушники Razer Hammerhead True Wireless оснащені сенсорним інтерфейсом, який дозволяє користувачам змінювати, відтворювати або призупиняти музичні композиції, керувати викликами і перемикати голосовий помічник смартфона. Вони мають діапазон Bluetooth 10 метрів, 13-мм драйвери і частотну характеристику 20 Гц-20 кГц.

При вазі близько 45 г у навушниках використовується батарея ємністю 275 маг з трьома годинами автономної роботи за один раз, загальною тривалістю до 15 годин при 4 зарядках з переносного футляра. 

Razer також випустила супутній додаток для поліпшення взаємодії з навушниками Hammerhead. Користувачі можуть завантажувати оновлення програмного забезпечення, налаштувати параметри і налаштувати функцію автосопарування через додаток, який доступний для платформ Android і iOS.

На сьогоднішній день бездротові навушники Hammerhead доступні для покупки за ціною 99,99 доларів в США і 119,99 євро в інших країнах. Додаткові технічні характеристики продукту можна знайти на офіційному сайті Razer.

Як повідомляло видання "Коментарі", Apple представила навушники AirPods Pro з шумоізоляцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!