Головна Новини HI-tech гаджет Американка створила пристрій для людей, яким не вистачає обіймів
commentss НОВИНИ Всі новини

Американка створила пристрій для людей, яким не вистачає обіймів

Вся ідея такої незвичайної розробки полягає в тому, щоб показати, що люди втрачають, спілкуючись тільки через соціальні мережі

31 жовтня 2019, 13:04 comments2215
Поділіться публікацією:








Американка створила пристрій для людей, яким не вистачає обіймів

Американська художниця Люсі Макрей створила пристрій для людей, яким не вистачає обіймів в житті.

Машина для обіймів Compression Carpet, яку розробила американська художниця Люсі Макрей, є відповіддю на безперервну оцифровку нашого повсякденного житті й усе більш орієнтоване на технології суспільство. Її розробка присвячена відчуженій реальності технологій. Незважаючи на те, що зараз люди як ніколи пов'язані один з одним, у процесі онлайн-спілкування і взаємодії відсутній дуже важливий і дуже необхідний компонент людського існування — дотики.


Машина для обіймів — це технологічна розробка, яка допомагає подолати "кризу дотику". Художниця з Лос-Анджелеса хоче перевірити, чи зможе "механічний дотик" замінити фізичний контакт між людьми.

"Обіймаюча" машина Люсі Макрей була названа "Компресійний килим". Щоб випробувати пристрій, потрібно на ньому лежати, поки хтось інший повертає ручку. Людина, яка лежить на килимі, врешті-решт виявляється затиснутою між подушками пристрою. Таким чином імітуються обійми. Правда, залишається незрозумілим, чому б людині, яка крутить ручку пристрою, просто не обійняти того, хто цього потребує.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Нідерландах придумали, як очистити річки від пластику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!