Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Huawei почне продавати смарт-годинник Watch GT 2 в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Huawei почне продавати смарт-годинник Watch GT 2 в Україні

Продажі смарт-годинників Huawei Watch GT 2 стартують в Україні з листопада

31 жовтня 2019, 16:19 comments2230
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Huawei почне продавати смарт-годинник Watch GT 2 в Україні

Китайська компанія Huawei почне продавати "розумні" годинник Watch GT 2 в Україні з 1 листопада. Особлива відмінність нових смарт-годин полягає в тривалому терміні роботи без підзарядки. Годинник буде функціонувати впродовж двох тижнів активного користування і тридцяти годин в режимі Sport. Інноваційний чіпсет для переносних пристроїв Kirin A1 і алгоритми енергозбереження забезпечують високу продуктивність і дуже низьке енергоспоживання.

Спортивний режим Huawei Watch GT 2 підтримує п'ятнадцять різних видів фізичних активностей. "Розумні" годинник також збирають дані про фізичних навантаженнях і надають професійні рекомендації для вдосконалення процесу тренувань.

Huawei Watch GT 2 оснащений технологіями, з допомогою яких можна відслідковувати стан здоров'я. Серед основних функцій присутні вимірювання серцевого ритму Huawei TruSeen™ 3.5, відстеження якості сну Huawei TruSleep™ 2.0 і моніторинг рівня стресу Huawei TruRelax™, який записує зміни варіабельності ритму серця.

Мінімалістичний дизайн смарт-годинника Huawei Watch GT 2 поєднує елементи класики і сучасний стиль. 1,39-дюймовий безрамковий сенсорний екран AMOLED HD є надчутливим до дотиків і забезпечує візуальне сприйняття зображення.

Смарт-годинник також підтримують функцію виклику за допомогою Bluetooth, завдяки чому користувачі можуть здійснювати і приймати дзвінки навіть під час занять спортом.

Продажі новинки стартують першого листопада у фірмових магазинах Huawei. Рекомендована вартість Huawei Watch GT 2 — 6 999 грн.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei представила смартфон Mate X.




 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!