Головна Новини HI-tech гаджет Китайська компанія Xiaomi анонсувала "розумну" дзеркальну шафку
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайська компанія Xiaomi анонсувала "розумну" дзеркальну шафку

"Розумна" шафка Smart Mirror Cabinet може керуватися через мобільний додаток Xiaomi Miji

8 листопада 2019, 12:17 comments2035
Поділіться публікацією:
Китайська компанія Xiaomi анонсувала "розумну" дзеркальну шафку

Компанія Xiaomi активно працює над новими продуктами. Сьогодні вона анонсувала "розумний" дзеркальна шафка Xiaomi Smart Mirror Cabinet, зробивши його 440-м продуктом на своїй краудфандинговій платформі. Початкова ціна шафки становить 28 доларів.

Вона поставляється з 252 світлодіодними лампами високої щільності, вбудованими в дві вертикальні смуги. Вони рівномірно освітлені, щоб забезпечити необхідну яскравість. Компанія стверджує, що шафка оснащена технологією Ra90, і лампа підтримує безступінчасте регулювання 2700K-6500K.

Як і з більшістю інших продуктів Xiaomi, цим теж можна керувати за допомогою програми Miji на смартфоні користувача. Додаток пропонує функцію видалення запаху, а також підтримує чотири швидкості світла. Яскравість можна перемикати між світлом і повною темрявою.

Компанія знову вибрала мінімалістичний дизайн, схожий на інші продукти. Дзеркальна шафа буде добре виглядати в ванній кімнаті. В Xiaomi повідомляють, що Smart Mirror був розроблений таким чином, щоб більш ефективно використовуватися для зберігання.

Дзеркало може запотівати через вологу, що робить його незручним для використання. "Розумна" дзеркальна шафка Xiaomi поставляється з ПЕТ-нагрівальною плівкою, яка додається всередину дверцят-дзеркала. Плівка нагрівається при постійній температурі і швидко позбавляє дзеркало від запотівання. Потім вона автоматично відключиться, щоб зробити його безпечним і заощадити енергію.

Шафа має два шари, які мають опору для регульованої висоти. Весь продукт складається з алюмінію, який здається ідеальним вибором для вологого середовища. Крім того, на операції з сенсорною панеллю не впливають краплі води.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi анонсувала смартфон Qin 2 Pro без фронтальної камери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!