Головна Новини HI-tech гаджет Китайський бренд Realme представить власні бездротові навушники
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський бренд Realme представить власні бездротові навушники

Компанія Realme має намір випустити бездротові навушники раніше, ніж це зробить Xiaomi

8 листопада 2019, 17:09 comments1683
Поділіться публікацією:
Китайський бренд Realme представить власні бездротові навушники

Китайська компанія Realme представить бездротові навушники Wireless Youth Buds 20 листопада.

Realme може підготувати до випуску свої бездротові навушники в Індії раніше, ніж це зробить Xiaomi. Компанія готується до запуску свого першого флагманського смартфона, Realme X2 Pro, в Індії 20 листопада. Крім Realme X2 Pro, компанія також планує випустити свої Wireless Youth Buds. Бездротові навушники приєднаються до Realme Buds Wireless, Realme Buds 2 і Realme Power Bank в якості аксесуара від компанії. Бездротові вкладиші дебютують перед Xiaomi, яка планує випустити Redmi AirDots в Індії.

Довгий час жодних подробиць про майбутні навушники Wireless Youth Buds нічого не було відомо. У Twitter компанія повідомила, що ті, хто зробить попереднє замовлення Realme XT, отримають Youth Buds безкоштовно. Вони вийдуть обмеженим тиражем і варто 3499 філіппінських песо. Цілком можливо, що Realme вперше представить бездротові молодіжні навушники в Індії. Плакат також розкрив дизайн цих бездротових навушників та їх колірну гаму.

S-45hA25iJoWl_BGJ9SBLcYFM.jpg

Realme Wireless Youth Buds мають дизайн, аналогічний дизайну Samsung Galaxy Buds. Він має вкладки, які вставляються в корпус. Ціни на вкладиші припускають, що вони будуть оцінені в 5 000 рупій після початку продажів в Індії. Поки немає ніяких подробиць про зарядну ємність цих бездротових навушників.

Колишній суббренд OPPO є самим швидкозростаючим брендом смартфонів у світі. Він швидко розширюється на індійському ринку, де вже став четвертим за величиною брендом смартфонів всього за 18 місяців. Крім смартфонів, він також займається продажем аксесуарів. Бездротові навушники Realme Buds Wireless вважаються кращими бездротовими навушниками в ціновому сегменті менше 2000 рупій. Тепер здається, що Realme хоче увійти в бюджетний сегмент бездротових мереж.

Як повідомляло видання "Коментарі", смартфони OPPO A9 і OPPO A5 з'явилися в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!