Смарт-годинник Apple Watch може отримати технологію Touch ID

Компанія Apple планує вдосконалити дизайн своїх Apple Watch і може додати технологію Touch ID на екран

"Розумний" годинник від Apple Watch є одним з найбільш популярних інтелектуальних переносних пристроїв, доступних сьогодні на ринку. Незважаючи на зростання числа конкуруючих переносних пристроїв від таких технологічних гігантів, як Samsung і Huawei, Apple має величезні продажі в носимому сегменті. Новий патент, поданий Apple, показує, що технологічний гігант з Купертіно планує вдосконалити дизайн своїх Apple Watch і може отримати Touch ID на екрані.

В новому патенті повідомлялося про плани Apple перемістити антени Apple Watch з лицьової сторони годиннка на ремінець. Він припускає, що "сенсорний пристрій, силовий пристрій, датчик температури, датчик відбитків пальців" можуть бути розміщені за екраном.

Основним напрямком нового патенту Apple Watch є переміщення антени на ремінець. Це залишає більше місця для інших компонентів, прихованих під дисплеєм. Хоча вбудовування антени, Wi-Fi, Bluetooth і стільникових антен в смузі може бути складним завданням, це також відкриє більше можливостей, якими Apple може скористатися. Вони включають в себе введення більшої батареї або оснащення Apple Watch Touch ID на його дисплеї. Apple Watch тепер оснащений для здійснення покупок Apple Pay і розблокування комп'ютерів Mac.

Переміщення антени на ремінець також може полегшити доступ для обслуговування і ремонту, оскільки немає необхідності відкривати годинник цілком для усунення проблем з підключенням. Однак розміщення антени на ремінці може також обмежити вибір користувача для заміни смуги на кольори і стиль, яким він віддає перевагу.

Як повідомляло видання "Коментарі", смарт-годинник Apple Watch врятував життя молодій американській парі.