Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Xiaomi створила "розумний" акваріум Fish Tank
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Xiaomi створила "розумний" акваріум Fish Tank

"Розумний" акваріум Xiaomi сам очищає воду, а також має відділення для посадки квітів

14 листопада 2019, 17:31 comments5459
Поділіться публікацією:
Компанія Xiaomi створила "розумний" акваріум Fish Tank

Портфель незвичайних продуктів Xiaomi тільки що отримав нового учасника — "розумний" акваріум Xiaomi Fish Tank, який ідеально підходить для дому та офісу. Акваріум поставляється за ціною $ 43.

Акваріум розроблений для збереження екологічного балансу. Користувачам не потрібно часто міняти воду, оскільки акваріум сам видаляє нітрати та інші відходи. Нагорі є відділення, де можна посадити квіти. Крім того, користувачу не потрібно відкривати всю верхню кришку, щоб годувати рибок — у бічній частині є регулювальна ручка для цієї мети. Вона також регулює загальний запас кисню. Акваріум включає в себе принцип сифона, щоб збалансувати утримування риби і підтримувати полив рослин водяною парою.

YXdd_-hmTA94ZttgTAXrbITmU.jpg

Fish Tank від Xiaomi відрізняється приємним дизайном і керується натисканням однієї кнопки. Вода може бути видалена автоматично одним рухом. Він також включає в себе чотириступеневу систему фільтрації, вулканічний камінь і нітрифіцуючі бактерії з магнітним кільцевим каменем. Крім того, акваріум має активоване вугілля для знищення шкідливих бактерій, верхню фільтруючу бавовну і нижній шар біохімічної бавовни, який може фільтрувати сміття.

Дизайн також включає в себе 360-градусне вигнуте скло, яке гарантує відсутність мертвого кута огляду. І останнє, але не менш важливе: в акваріума є яскраві вогники, що робить його дуже красивим в темному приміщенні. Акваріум Xiaomi має низьке енергоспоживання і може харчуватися від Power Bank.

Як повідомляло видання "Коментарі", Xiaomi презентувала "розумний" освіжувач повітря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!