Китайська компанія Viomi презентувала "розумний" електричний обігрівач

"Розумний" електричний обігрівач Viomi Baseboard Pro дозволяє нагрівати велику площу не висушуючи повітря

Компанія Viomi, яка займається екологічною мережею Xiaomi, випустила "розумний" електричний обігрівач Viomi Baseboard Pro. Він використовує два види теплопровідності: теплове випромінювання і природну конвекцію. Холодне повітря всмоктується в нагрівач і після нагрівання автоматично поширюється з верхнього випускного отвору. Таким чином, весь будинок рівномірно опалюється, не висушуючи повітря. Цей метод також дозволяє нагрівати велику площу.

Температуру можна регулювати в діапазоні 5-35 ° C для задоволення різних потреб в опаленні. Обігрівач також підтримує інтелектуальний алгоритм постійної температури, який автоматично підбирає оптимальну потужність нагріву відповідно із заданою температурою і температурою навколишнього середовища, так що температура в приміщенні залишається відносно постійною, досягаючи ефекту енергозбереження та ефективності. Нагрівачі плінтуса також можна використовувати для сушіння одягу у вологі дні.

Також користувач отримує підтримку голосового управління на нагрівачі Viomi Baseboard. У зв'язку з цим голосові підказки можна використовувати для включення пристрою, а також для налаштування режиму нагріву.

Як повідомляє видання "Коментарі", компанія Xiaomi анонсувала бюджетну електронну книгу.