Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Apple випустила зарядні чохли для нової лінійки смартфонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Apple випустила зарядні чохли для нової лінійки смартфонів

Нові чохли для смартфонів Apple мають більший виріз для камери і можливість бездротової зарядки

21 листопада 2019, 16:28 comments2615
Поділіться публікацією:
Компанія Apple випустила зарядні чохли для нової лінійки смартфонів

Компанія Apple випустила нову лінійку акумуляторів для iPhone 11, 11 Pro і 11 Pro Max. Вони виглядають дуже схожими на торішні чохли і мають однаковий чорний, білий і рожевий кольори. Правда, в них значно більший виріз для камери. Чохли також підтримують бездротову зарядку.

Але новий трюк для 2019 року — це кнопка, яка автоматично натискає на додаток камери iPhone при натисканні — навіть якщо телефон заблоковано. Якщо користувач повертає телефон горизонтально для зйомки, його вказівний палець, природно, повинен лежати прямо поруч з розташуванням кнопок на корпусі. Утримуючи його, користувач почне запис відео з допомогою нової функції QuickTake, доступній на iPhone цього року.

Новітні інтелектуальні чохли для смартфонів Apple коштують 129 доларів, незалежно від того, яка у вас модель iPhone. Компанія заявляє, що з їх допомогою користувач може розраховувати на додатковий час автономної роботи "до 50 відсотків". І iPhone 11, і 11 Pro вже пропонують досить значну довговічність. Але корпус батареї може виявитися корисним в тривалих поїздках або в тих ситуаціях, коли користувач знає, що не буде перебувати поруч із зарядним пристроєм протягом дня або двох.

Як повідомляло видання "Коментарі", операційна система Windows отримає нові додатки від Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!