Головна Новини HI-tech гаджет Компанія Microsoft відкладає вихід своїх нових навушників
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Microsoft відкладає вихід своїх нових навушників

Директор по продуктах Microsoft Панос Панай повідомив, що випуск нових навушників Microsoft очікується навесні наступного року

22 листопада 2019, 16:48 comments1670
Поділіться публікацією:
Компанія Microsoft відкладає вихід своїх нових навушників

Компанія Microsoft планувала випустити свої нові навушники Surface "пізніше цього року", але зараз компанія переносить їх вихід на весну 2020 року.

"Створення продукту — це неухильне прагнення зробити все правильно. Що вимагає часу... іноді більше, ніж ми планували. Для того, щоб ми надали вам найкращі враження, ми пропонуємо Surface Earbuds навесні 2020 року", — пояснює у своєму Twitter директор по продуктах Microsoft Панос Панай.

Панай не розкрив точно, чому Microsoft відкладає вихід навушників Surface Earbuds, але їх тестування та виробництво не планувалися до запуску в грудні. В даний час компанія Microsoft планує випустити накладні навушники Surface як у сірому, так і в новому білому кольорі. Microsoft спочатку представила Surface Earbuds на спеціальному прес-заході в минулому місяці разом з новими Surface Pro 7, Surface Laptop 3 і Surface Pro X, які вже надійшли в продаж.

Навушники за $ 249 налаштовані як на музичне, так і на голосове виконання. Кожен динамік має два вбудованих мікрофона, які допомагають знизити рівень шуму, коли їх використовують для дзвінків. Обидва навушника також мають сенсорні області, які можна використовувати з жестами торкання і гортання для управління музикою чи іншим звуком.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft показала трейлер гри Age of Empires 4.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!