Головна Новини HI-tech гаджет У Китаї представили смарт-динамік Sound X
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї представили смарт-динамік Sound X

Huawei створила "розумний" динамие Sound X спільно з французькою компанією HiFi Devialet

25 листопада 2019, 17:41 comments1540
Поділіться публікацією:
У Китаї представили смарт-динамік Sound X

Компанія Huawei представила Sound X, "розумний" динамік, який створювався спільно з французькою компанією HiFi Devialet. Крім чудового зовнішнього вигляду, він оснащений 60-ватним подвійним сабвуфером, а також активним погодженням динаміків Devialet (SAM), яке усуває спотворення. Присутня технологія придушення вібрацій за допомогою двотактного сабвуфера.

У нього також є управління за допомогою одного дотику, керівництво "розумним" будинком Huawei HiLink, голосовий помічник Huawei "Xiaoyi" і підтримка музики Huawei. Динамік був представлений одночасно з планшетом Huawei, схожим на iPad MatePad Pro. У Huawei вже є пара "розумних" динаміків, які сильно нагадують HomePod від Apple.

Компанія Devialet зазначила, що Китай є "другим регіоном за величиною в світі за обсягом продажів". Тим не менш, компанія уклала низку альянсів в інших країнах, включаючи розробку гучномовця об'ємного звучання для Sky, "розумного" динаміка Altice Amplify спільно з фірмою Altice (США) і незвичайної приставки з інтернет-провайдером Free у Франції.

Huawei Sound X буде продаватися тільки в Китаї, але зараз можна здійснити попереднє замовлення за відносно невелику суму — близько $ 285. Однак, швидше за все, продукт не з'явиться на західних ринках.

Як повідомляло видання "Коментарі", китайська компанія Huawei почне продавати смарт-годинник Watch GT 2 в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!