Головна Новини HI-tech гаджет Китайський техно-гігант представить планшет з підтримкою 5G-мереж
commentss НОВИНИ Всі новини

Китайський техно-гігант представить планшет з підтримкою 5G-мереж

Планшет Huawei MatePad Pro оснащений процесором Kirin 990, але підтримка технології 5G з'явиться лише наступного року

26 листопада 2019, 11:30 comments1706
Поділіться публікацією:
Китайський техно-гігант представить планшет з підтримкою 5G-мереж

Планшет Huawei MatePad Pro, який випустили в Китаї 25 листопада, володіє функціями, яких раніше не було ні на одному планшеті. Це не тільки перший планшет з перфорованим дисплеєм, але і перший планшет з підтримкою зворотньої бездротової зарядки. Правда, це не перший планшет з бездротовою зарядкою. Раніше її підтримував Nexus 7 2013 року.

Новий планшет оснащений процесором Kirin 990, але більш потужна версія з'явиться в наступному році. Ю Ченгдонг, керівник споживчого підрозділу Huawei, на презентації оголосив, що в наступному році MatePad Pro отримає версію 5G. Ця версія повинна живитися від Kirin 990 5G, який не тільки має вбудований модем 5G, але і його ядра працюють на більш високій швидкості. Версія MatePad Pro з підтримкою 5G з'явиться в першому кварталі 2020 року. В залежності від графіка пристрій може з'явитися разом з серією Huawei P40.

Крім відмінностей в процесорі і мережі (підтримка 5G), очікується, що MatePad Pro 5G буде мати велику ємність акумулятора. MatePad Pro має акумулятор ємністю 7250 мАч, трохи менше, ніж акумулятор на 7500 мАч MediaPad 10.8. Існують припущення, що Huawei включить батарею ємністю 7500 мАч у 5G-версію свого нового планшета. Зрозуміло, це спричинить за собою більш високу ціну.

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія Huawei представила смартфон Mate X.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!